Klacht: Geeft mijn geld niet terug

op 07 oktober 2017 over Rijschool Future Traffic in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar nam ik rijlessen bij future traffic. Ik besloot een pakket te kopen van meer dan 1000 euro. Na enkele rijlessen raakte ik in verwachting en kon ik door bekken en rugklachten niet meer in de autostoel zitten. Ik vroeg het resterende bedrag terug. Stichting rijschoolbemiddeling werd ingeschakeld en volgen hen waren de klachten door de zwangerschap een reden om te stoppen met lessen en mijn geld terug te krijgen. Echter werd het bedrag niet uitbetaald.. ( 562 euro). Na veel mailtjes en appjes te hebben gestuurd kreeg ik een mailtje terug. Ik moest geduld hebben. Ze zouden heust wel betalen. Na een tijdje wachten had ik nog geen geld. Het hele afgelopen jaar heb ik gemailt en appjes gestuurd maar geen reactie. Nu heeft future traffic mij geblokkeerd op de app. Het kan toch niet zomaar dat ik mijn geld niet terug krijg?

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door Muda77