Klacht: Gedreig zonder een oplossing

op 29 mei 2016 over Directpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht over deze incasso lui is dat het adres waar het naar toe was goedgekeurd was door de persoon in kwestie aangezien ik daar door een flinke ruzie niet meer kom en die iedere keer zei tegen mij dat het betaald was kreeg ik deze lui van dat adres aan me deur.
Het betrof een bestelling bij de agressieve zaak pleinshoppen wel weet ik dat we daar nooit meer iets van afnemen.
En gelijk overal mee dreigen ik vind dit zo schofterig en zal ook een klacht in dienen bij de deurwaarders branche waar je je klacht kwijt.
Wat dit voor een agressieve club is ik wil dit graag netjes oplossen.
Maar blijkbaar kan dit dus niet.

Gewenste Oplossing:

Mijn oplossing is dit te bespreken adres te wijzigen en een regeling af te spreken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Directpay

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Directpay over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Directpay in behandeling genomen

Bericht van Directpay

1 jaar geleden - Geachte heer/ mevrouw, Uw klacht is doorgezet naar de juiste afdeling. Zij nemen uw klacht verder in behandeling. Zij zullen middels een privébericht contact met u opnemen. Indien u nog verdere vragen of opmerkingen hierover heeft dan verzoeken wij u om middels een privébericht contact met ons op te nemen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Directpay een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Directpay

Heeft op 13 februari 2017 om 15:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer / mevrouw,

Omdat uw dossier is overgedragen , hebben wij uw klacht doorgemaild naar Webcasso. Van Webcasso hebben wij vernomen dat zij uw klacht in behandeling hebben genomen. Zodra wij een terugkoppeling hebben gehad zullen wij u graag nader berichten.

Bij voorbaat dank voor uw geduld.

Met vriendelijke groet,

Directpay Services B.V

Alle klachten die gemeld zijn door Janaloveskary