Klacht: Gebruiken (zonder te vragen) en meenemen van mijn spullen (zaklantaarn)

op 11 juli 2017 over Breman Installatiegroep in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 290617 onderhoud CV en warmte terugwininstallatie in opdracht Woningbouwvereniging Vidomes Zoetermeer. Op vrijdag 300617 bleek mijn zaklantaarn verdwenen. De oplader was nog aanwezig. Ik ging ervan uit dat de zaklantaarn per abuis, na gebruik, is meegenomen door de monteur. Op 300617 gebeld met Breman. Vriendelijk te woord gestaan. Belde onmiddellijk de monteur op. De monteur was echter telefonisch niet te bereiken? Hij zou ziek zijn. We spraken af dat zij een en ander ging uitzoeken en mij op maandag 030717 terug zou bellen. Echter tot op heden niets meer vernomen.

Gewenste Oplossing:

Een reactie van Breman. Waarom is er niet terug gebeld en waar is mijn zaklantaarn gebleven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Breman Installatiegroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Breman Installatiegroep in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door G.Meijs