Klacht: gazelle miss grace

op 24 juni 2016 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het stuurslot functioneert niet meer, het blijft klikken, ik krijg het stuurslot er niet meer van af. Bij de fietsenmaker geweest en hij vertelde dat dit probleem zich veel voordoet, bij dit type fiets. Hij vertelde dat hij het stuurslot niet kan maken, ik zou mijn stuurslot niet meer kunnen gebruiken nadat hij het stuurslot had bijgeslepen??
Klopt dit verhaal wel. Ik kan mij niet voorstellen dat ik het stuurslot niet meer kan gebruiken, daar is het stuur met mand toch veel te zwaar voor, dan val het stuur continu om. Hoe kan dit probleem opgelost worden?

Gewenste Oplossing:

Als ik het stuurslot weer kan gebruiken en functioneert zoals het hoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.beskers