Klacht: Garantie kennen ze niet bij Belsimpel.nl

op 14 oktober 2016 over belsimpel.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na aanschaf was de telefoon zoals beloofd zeer vlot binnen. Helaas was de telefoon binnen een jaar kapot en niet meer te repareren. Ik kreeg zonder overleg een ander toestel toegestuurd met veel slechtere specificaties, en dan zat deze ook nog eens niet nieuw in doos. Dat werd door zowel her reparatiecentrum als Belsimpel.nl beaamd.

Ik heb contact gehad met de rechtsbijstand, consuwijzer en thuiswinkel.org om na te gaan waar ik recht op heb en Belsimpel weigert stomweg om mij het volledige aankoopbedrag te vergoeden. Waar heb ik dan garantie voor vraag ik me af. Helaas pas nadat het misgaat andere recensies gaan lezen en ik zie dat Belsimpel nooit aan de garantievoorwaarden wil voldoen. Best een kwalijke zaak. Zo kan ik de telefoons ook wel heel goedkoop aanbieden, als je daarna geen enkele service meer verleent. Goedkoop is helaas echt duurkoop geworden nu.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn volledige aankoopbedrag retour heb ontvangen en het ongewenste toestel op hun risico terug kan sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over belsimpel.nl

Reactie van de melder van de klacht Lisette Roelands

5 dagen geleden - Te triest voor woorden dit. Achter de schermen durven ze wel, maar zodra het openbaar wordt, durven ze niet meer op de klacht te reageren. Ongelofelijk dat een bedrijf met deze wanpraktijken door mag gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over belsimpel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Lisette Roelands

4 dagen geleden - Als iedereen die problemen heeft met Belsimpel deze klacht ook meldt bij consuwijzer.nl, dan wordt er een onderzoek ingesteld en kunnen ze een flinke geldboete tegemoet zien. Dus allemaal melden als er problemen zijn!

Alle klachten die gemeld zijn door Lisette Roelands