Klacht: Garage Sale

op 11 oktober 2011 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandagmorgen vroeg naar de AH XL te Vlissingen voor de koffieautmaat van de aanbiedig, mezelf al helemaal blij gemaakt met het idee dat ik met de koffieautomaat de deur uit zou gaan, nou wat ik te horen kreeg”UITVERKOCHT”, hoe kan dit nou vroeg ik, degene die ik gesproken heb zei, het is werkelijk schandalig wat hier gebeurd want we hebben er maar 4 binnen gekregen en Middelburg 3 en Goes ook maar 3 nou dit is dan de garagesale van de AH,alleen maar lokkertjes!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik alsnog de kans krijg om het Siemenskoffieautomaat te bemachtigen.

Bericht van sanjoy7702

7 jaren geleden - Inmiddels ook bij AH zelf de klacht via mail en telefonisch ingediend. Via de telefoon eigenlijk geen antwoord gekregen en de mail moet nog beantwoord worden...Ook inmiddels RADAR ingelicht. Volgens mij voelen samen met mij heel veel mensen zich bedonderd! Een hele slechte actie van AH, die ze w.s klanten gaat kosten. Als ze niet met een oplossing komen, stap ik na 30 jaar vaste klant te zijn geweest over naar een ander supermarkt!

Alle klachten die gemeld zijn door siemens