Klacht: Fout van buschauffeur

op 01 juni 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil net bus 55 richting zoetermeer nemen om 9:06 vanaf station delft. Het is zoals gewoonlijk heel druk met studenten en ik moet naar pijnacker. De vrouwelijke buschauffeur met blonde korte krullen reed haar bus bij de verkeerde halte, een achter degene waar ze moest staan dus iedereen moest een halte naar achter lopen. Was erg druk maar de bus was nog niet vol. Zonder pardon deed ze de deuren dicht terwijl er nog een paar mensen in wilden en konden waaronder ik. Ik vind dit echt schandalig! Gevolg is dat ik te laat kom op m’n werk want de volgende bus komt pas 26 min later! Ik vind dit absoluut niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

Dat dit niet meer gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door -Mellissa93