Klacht: Foto’s nemen metrostation

op 29 september 2017 over GVB amsterdam in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben gisteren bebeoet omdat ik foto’s aan het nemen was op het metrostation(Wibaut). Hierna werd om mijn id-bewijs gevraagd die ik vanzelfsprekend door mijn irritatie niet wilde geven. Hiervoor heb ik nog een boete gekregen. Ze hadden me net zo goed op de huisregels kunnen wijzen. Wat was misdadig aan hetgeen ik heb gedaan? Ik voel mij benadeeld en heb het idee alsof mij dit met kwade opzet is opgespeld.

Gewenste Oplossing:

Als mijn beide boetes worden kwijtgescholden ben ik tevreden. Ik ben onschuldig en had geen slechte intentie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB amsterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB amsterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door c civan