Klacht: Fotoboek niet geleverd

op 04 september 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8 augustus heb ik een fotoboek besteld en deze heb ik nog niet ontvangen.
Er is heel veel tijd in gaan zitten dus ik kon niet wachten totdat deze geleverd zou worden. Na 3 weken heb ik contact met ze opgenomen omdat ik er vanuit ging dat het druk was door de vakantie. Ik kreeg geen reactie via het webformulier. Ik heb mailtjes naar twee verschillende e-mailadressen gestuurd, telefonisch contact gezocht, een pb op hun fb pagina; nergens heb ik een reactie gekregen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik m'n fotoboek krijg of het geld wordt teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Malinka

1 jaar geleden - Na een aantal boze berichten van mij en aangifte bij de politie van oplichting toch nog een bericht van ze gekregen gisteren. Vandaag is na bijna een maand het fotoboek bezorgd!

Alle klachten die gemeld zijn door Malinka