Klacht: FOTOALBUM.NL levert niet, reageert niet en zijn niet bereikbaar!!

op 29 augustus 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 augustus heb ik 2 fotoalbums besteld bij Fotoalbum.nl. Na de bevestigingsmail heb ik daarna niets meer vernomen terwijl de fotoalbums binnen 7 dagen geleverd zouden worden! Het is inmiddels 29 augustus en na 3 mailtjes nog steeds geen reactie ontvangen. Natuurlijk hebben ze de betaling al wel van me ontvangen Zojuist gebeld naar Fotoalbum.nl (Keizersgracht 560-4 te Amsterdam), maar dan krijg ik een bandje dat ze bereikbaar zijn van 09.00-12.00 van ma t/m vrij. Het was toch echt 10.15 uur!!! Ook de live chat functie doet het niet. Ik raad iedereen dan ook aan om bij Fotoalbum.nl NIETS te bestellen. Wat een waardeloos bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij de twee fotoalbums leveren die ik al betaald heb.

Alle klachten die gemeld zijn door JuulE