Klacht: flying bleu platinum per 01-01-2013 kwijt

op 28 september 2011 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg zojuist een nieuwe flying bleu platinum kaart van de KLM om voortaan mijn vluchten mee te boeken. Eerlijk gezegd heb ik deze kaart via de hoofdhouder van de kaart, mijn man, die Platinum member is. Hier moet ik voortaan mijn vluchten mee boeken….als je verder leest in de bijbehorende brief staat er nu dat deze kaart maar geldig is tot 01-01-2013, dan mag ik hem niet meer gebruiken, maar krijg ik mijn eigen flying bleu kaart. Nou heb ik niet zoveel punten als mijn man, maar ik reis altijd met hem en boek ook onze vluchten omdat hij er nooit is, dus nu voortaan zijn kaart gaan gebruiken die hij dus moet achterlaten. Kga dus voortaan maar met een andere maatschappij vliegen,,,zoals met de kerst met 8 personen (gezin) naar Bali….Februari naar Miami, April naar San Fransisco…geen KLM dus meer voor mij. Graaicultuur!!

Gewenste Oplossing:

Gewoon zo laten, anders zijn ze me kwijt.

Alle klachten die gemeld zijn door Rappedap