Klacht: Flesje prestige inbreekt in pakket

op 16 juni 2017 over Hertog Jan in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond,

Kreeg vanavond al vast voor vaderdag van mijn dochter en schoonzoon een pakket van hertog jan omdat ik morgen op vakantie ga had ik hem nu al gekregen, tot mijn verbazing ontbrak er een flesje prestige in het pakket zie foto! Pakketje had ze gekocht bij de Gall&Gall in Emmeloord.

Zie graag uw reactie tegemoet,

Met vriendelijke groet,
Wil de Kleine
Overflakkee 3
8302NZ
Emmeloord
0623066444

Gewenste Oplossing:

zou heel graag een passende oplossing hiervoor krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hertog Jan over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door WdeK