Klacht: fifa 17 account geblokkeerd

op 03 juli 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte EA Games,

Mijn naam is Marion Delando, vandaag wou ik fifa 17 gaan spelen. toen zag ik dat mijn account is geblokkeerd, wat ik helemaal niet snap. ik heb 1 keer in het verleden coins gekocht en daarvoor een waarschuwing gekregen terecht. Daarna heb ik nooit meer coins gekocht, daarom snap ik niet wrm ik ben geblokkeerd

Gewenste Oplossing:

als mijn geblokkeerde account is opgeheven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marion_2000