Klacht: Falen van BM Import

op 21 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had ook op 09 mei 2012 4x muggenscherm met magneet besteld via groupon. Levertijd (door BM Import)zou 4 weken zijn. De 5e week gebeld met Groupon en kreeg te horen dat er vertraging in de verzending was, maar eind volgende week (week 6 dus)zou ik de muggenschermen in huis moeten hebben. Vrijdagmiddag (week 6) weer Groupon gebeld en kreeg hetzelfde verhaal te horen. Ik heb nog gebeld in de 7e week en heb toen mijn geld teruggeëist. Dit was geen probleem en in de 10e week had ik het betaalde bedrag op m’n rekening staan.Groupon heeft zijn best gedaan om de deal door te laten gaan, maar helaas BM Import kon is hier flink in tekort geschoten. Evengoed Groupon bedankt voor de moeite.

Alle klachten die gemeld zijn door vaja