Klacht: Factuur zonder dat er diensten zijn verricht

op 02 februari 2017 over Clickplus in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had me laten overhalen om een reclamecampagne op te zetten voor mijn bedrijf ,
Te snel getekend e.d daar ik nog het een en ander heb te regelen ivm overname zaak van ouders .
Ik had hen gebeld en gevraagd nog even te wachten tot dat ik alles op orde had . Enkele weken nadien bellen ze me op over wat info . Nu vandaag ontving ik een factuur voor geleverde diensten . Ze hebben nog niets van diensten geleverd of uitgevoerd , dus kunnen ze mij logischer gewijs ook niets aanrekenen , ik ga mijn klanten toch ook geen 200 euro vragen als ik nog niets heb uitgevoerd bij hen …

Gewenste Oplossing:

Als het bedrijf even de campagne on hond zet tot dat alles op orde is , alsook de factuur crediteert daar ze nog geen diensten geleverd hebben .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Clickplus over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Clickplus in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Tomcools