Klacht: Factuur klopt niet

op 19 oktober 2011 over Hi in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar samen met mijn dochter 2 x blackberry 20 abb afgesloten voor 2 jaar. Nu na 1 jaar betaalt mijn dochter 27 euro en ik 43 euro per maand. De verkoper geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt met mijn contract en heeft 12 x 10 euro in een ker betaald. Maar nog steeds klopt het niet ik bel minder dan mijn dochter en nog betaal ik meer dan haar . ik betaal voor bb internet 14,00 ex en zij betaald 5 euro per maand. Ik begin het zat te worden en wil volgend jaar een prepaid. scheelt stress!! het gekke is wij hebben in augustus 2009 een contract afgesloten bij haar loopt het contract in 2011 augustus af en bij mij in november ook zo vreemd..het liefst wil ik van mijn contract af

Gewenste Oplossing:

alles rechtgetrokken wordt en ik net zoveel betaal als mijn dochter en dat mijn contract ook in augustus afloopt

Alle klachten die gemeld zijn door joepke111