Klacht: eten over de datum

op 07 oktober 2011 over C1000 in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik woon in Rotterdam in deelgemeente Prins-Alexander. bij mij zit een c1000 gevestigd aan de Hesseplaats.ik doe bij deze supermarkt mijn boodschappen. en woon hier 5 jaar. In de tijd dat ik hier woon, heb ik hier mijn producten gekocht. Helaas zijn verschillende aankopen van mij (meerdere) over de datum!! ik ging met mijn bon naar de filiaalbeheerder en die vertelde mij dat het drukfouten waren op de verpakkingen. Zoals u begrijpt kan dit niet!! er wonen veel ouderen in deze gemeente en dit is schadelijk voor de gezondheid!! zoals vandaag weer geconstateerd bij een aankoop van chocomel dat deze 2 maanden over de datum is terwijl ik het deze week heb gekocht!! ik heb het producten gedronken en ben nu ziek!!! dit kan niet kan er een wareninspectie langs gestuurd worden?? Dit kan zo niet langer en zal niet de enige zijn!

Gewenste Oplossing:

inspectie!! eventueel zaak sluiten de zaak ligt vol met bedorven producten! sla zakjes die bol staan enz

Alle klachten die gemeld zijn door natasjaa6