Klacht: Essent zelf beeindiging contract zonder klant toesteming

op 04 oktober 2016 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn naam Robert warda contact persoon voor mevrouw Esbir die nieuwe bewoner in Nederland woont in Zuil 102 postcode 6641 MJ te Beuningen vanaf 15-08-2016
Ik heb contract voor haar in Media markt Arnhem met Essent( klant nummer 0171587928) op 17-08-2016 en op 14-09-2016 krijg een telefoon van Essent dat we ik of de mevrouw de contract opgezegd toen heb gezegd is niemand gedaan en ben direct naar media markt Arnhem contact met Essent medewerker daar en uitgelegd dat ik heb niet opgezegd en de mevrouw ook niet toen krijg ik nog een email op 17-09-2016 die leveringscontract voortijdig beëindig toen ben gelijk gebeld geen resultaat omdat de heer aan de lijn zei geen probleem kan de mevrouw boete betalen 250 euro daarna het wordt gestoord op haar rekening toen heb gezegd dat is geen netje werk daarna krijg email datum 19-09-2016 dat 50 euro het wordt afschrijven van rekening van de mevrouw en nog email datum 20-09-2016 toen ben nog maals naar media markt in Arnhem met Essent medewerkster ze kan niet oplossing alleen excuus aanbieden en ik wacht.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als Essent niet zo met mensen omgaan omdat ik werk met organisatie om mensen te helpen en ze spreken geen Nederlands en ik ook geen tijd altijd heb achter domme fouten van Essent.
geen geld af van de mevrouw omdat heeft geen geld om te eten en ik wil de contract loop zo als normaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Essent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 04 oktober 2016 om 13:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Robert,

Bedankt voor uw bericht. Wij zijn op dit moment nog aan het onderzoeken hoe de afmelding tot stand is gekomen. Wij hebben aan Nuon gevraagd om na te gaan of de aanmelding terecht is en of zij dit met een contract aan kunnen tonen.

Zodra wij een reactie vanuit Nuon hebben ontvangen, nemen wij contact met u op en brengen wij u op de hoogte van het vervolg van de procedure.

Ook wil u erop wijzen dat het bericht dat u geplaatst heeft een openbaar bericht is. Hierin staan de privégegevens van de klant weergeven.

Met vriendelijke groet,

Simon
Essent Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Warda