Klacht: En Fletcher geeft niet thuis!!!

op 13 mei 2016 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij dien ik een klacht in. Ik heb werkelijk geen oog dicht gedaan vanacht in de nacht van 13 op 14 maart in het trivium hotel. Ik ben erg teleurgesteld en boos over de gang van zaken die nacht. Ik zat met mijn man in kamer 212 en mijn moeder in 211. Mijn moeder is erg ziek en om haar alle problemen te laten vergeten hebben ik en mijn dit uitje zo voor haar ingepland. Ook zij heeft er helemaal niet van kunnen genieten en ik hou jullie hier verantwoordelijk voor.

Het zit zo dat we de gehele avond zijn lastig gevallen door een groep zielige meiden die schuins tegenover ons een feestje hadden gepland en er alleen op uit waren mensen te zieken. Ze waren met een hele groep en ze zorgden voor erg veel overlast. Ze hebben juist dit voor ons belangrijke uitje zo voor ons verpest dat ik er van walg. De overlast begon rond 23uur. Er werd hard op onze deuren gebonsd en toen we gingen kijken was er niets. Dat is de gehele avond zo doorgegaan zowel bij de kamer van mijn moeder als bij mij. Er werd letterlijk de gehele avond geschreeuwd en muziek afgespeeld. Ik heb de bewaker verschillende malen gebeld die wel netjes naar ze is geweest maar daarna ging het kinderachtig gedrag gewoon door. Er werd express de gehele avond met de deuren gegooid en geklopt. Deze mensen waren alleen in het hotel om anderen te zieken. En ik vind het een heel kwalelijke zaak. Om 3uur hadden ze tv aan op de hardste stand. Juist omdat mijn moeder zo ziek is en alleen maar ziekenhuis in en uit ziet was een leuke uitje voor haar zo gewenst. Ik vind dan ook echt dat jullie hun eruit hadden moeten zetten aangezien jullie zelf hebben kunnen constateren dat zij voor zoveel overlast hebben gezorgd. Ze hebben het echt voor ons verpest. Ik vind het echt verschrikkelijk dat we dit zo hebben moeten meemaken en ik vind het ook dat er andere maatregelen genomen hadden kunnen worden tegen het tuig dat jullie in het hotel hebben laten verblijven. Dat ik met een hotelbon geboekt heb zou geen enkel verschil moeten hebben uitgemaakt. Ik heb mijn beklag net ook gedaan bij de receptie maar deze dame vond het niet zo erg allemaal want jullie hadden immers bij ze aangeklopt. Ik heb deze klacht uiteraard aan de manager van het hotel trivium doorgegeven die me slechts een bon van 10 euro wil aanbieden. Ik vind dit een zielig voorstel vooral als je weet wat we allemaal hebben moeten meemaken die nacht. Ook heb ik de keten zelf geïnformeerd per mail over deze klacht die niet thuis geven.

Erg laag hoe er met ons is omgegaan.

IK HEB DEZER KLACHT AL LOPEN MAAR FLETCHER GEEFT GEWOON NIET THUIS NADAT IK ZE AL ZOVAAK GEMAILD HEB!

Hoogachtend,
Singh

Gewenste Oplossing:

Een normale aanbieding ter compensatie, ik ben nu 2 bonnen kwijt en heb heel lang met een overspannen moeder gezeten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anisha