Klacht: Email na 3jr overlijden van echtgenoot terwijl alle gegevens waren verwijdert!

op 17 september 2016 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds op donderdag 15sept heb ik een email ontvangen over een vragenlijst die ik kon invullen. Deze lijst zou gaan over de afgelopen 4jr in Domaine des Trois Forets. Ik ben daar 3jr geleden met gezin maar 6dgn geweest. Het was een Hel vakantie en uiteindelijk in mijn man gestorven op het park zelf. De vakantie stond op zijn naam en heb toen na 2jr alles nogmaals laten verwijderen. Nu met deze email op mijn naam ben ik weer diep geraakt en kwaad geworden! Hoe durven jullie dit te sturen? Reactie in de vragenlijst kan ik niet dus bij deze. In okt met de Herfstvakantie kom ik met mijn meisjes terug (in Erperheide) maar hou me hart vast want dit is geen fijne klantvriendelijk emailtje!! Voordat wij 3jr geleden naar Frankrijk toe gingen waren jullie ook al bezig. Twee weken lang in onzekerheid gezetten omdat jullie onze €2000,- niet konden vinden maar uiteindelijk dus toch wel. En toen later op het park jullie medewerker niet ons aan benzine wilde helpen. Omdat wij zonder zaten. Waren wij nogmaals al het vertrouwen in jullie kwijt! Uiteindelijk heeft mijn overleden man nog net voor zijn dood zeiknat en met de bliksem langs hem heen, flessen uit containers gehaald. En op de fiets benzine weten te vinden anders kon zijn 3 meiden niet eens meer naar huis!

Gewenste Oplossing:

U moet zo ie zo nu stopen met deze rare emailtjes! Caspers weg laten en alleen maar mijn meisjes naam gaan gebruiken ( van Heiningen).
Ik ben niet zo handig in computers vandaar ook nog de zelfde email adres, maar zal in de toekomst het wel kijken om het te veranderen. Maar dan nog vind ik dat het daaraan niet moet liggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 19 september 2016 om 10:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door M van Heiningen