Klacht: elke dag te laat.

op 03 september 2015 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis dagelijks met bus 37 richting den haag leyweg en ik kan me geen dag herinneren dat deze bus niet te laat is gekomen. De bus van vandaag van 08:27 bij de krakeelpolderweg in delft is pas om 08:52 aangekomen. Zo kom ik nu dus al dagen te laat voor stage, dit kan echt niet meer. Nu moet ik dus op kantoor uitleggen waarom veolia mij niet op tijd op stage aanwezig kan laten zijn.
Dit moet opgelost!!!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze gewoon op tijd aanwezig zijn, een vertraging van 2 minuten kan ik begrijpen, maar 20 minuten niet!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door awezan