Klacht: Ela International matras

op 12 oktober 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een matras besteld en betaald, maar krijg geen enkel gehoor meer van Ela International over levering. Zij zijn telefonisch niet te bereiken, reageren niet op emails. En groupon zelf is ook niet bereikbaar, telefonisch zogenaamd druk bezet en de verbinding wordt verbroken. WAARDELOZE SERVICE en ik lees meer en meer klachten over deze deal. Klinkt als oplichterij!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil het matras geleverd krijgen of anders zsm mijn geld terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door mwouters