Klacht: Eigen bijdrage

op 14 februari 2018 over CAK in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een wajong uitkering en woon in een wooninstelling en het UWV haalt altijd mijn eigen bijdragen in voor het cak.. maar nu mijn probleem.. Eerst betaalde ik altijd 275.57 dat was tot 31 december 2017 maar vanaf dit jaar 1 januari 2018 betaal ik ineens 379.62.. ik vind dit een heel groot verschil en het is niet eens dat ik meer verdien want ze kijken naar je loon van 2 jaar geleden toen verdiende ik al bijna helemaal niks wil heel graag dat dit wordt opgelost

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon een goeie berekening maken van wat ik nu verdien

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar CAK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Keeltje23