Klacht: E bike

op 19 augustus 2016 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 4 jaar n energie e bike te hebben is t display al vervangen en is de motor stuk.ik koop hier geen nwe dure fiets voor om na 4 jaar al kapot te gaan.bij de dealer kunnen ze niks doen en heb al veel gehoord van de service van gazelle, die stelt dus echt niks maar dan ook niks voor.ik zal dan ook totaal geen reclame maken voor t merk gazelle,dat eigenlijk zo goed bekend staat.lariekoek

Gewenste Oplossing:

Niet dus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hulsdonk