Klacht: DVD (lege, voor opslag)

op 20 oktober 2011 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht over de DVD’s van de HEMA. Ik heb een pakje met 10 DVD’s gekocht, waarvan blijkt dat de kwaliteit erg slecht is. De computer geeft aan dat de kwaliteit van de schijf 86% is, terwijl bij een andere schijf die ik elders gekocht heb 100% aangegeven werd. Ik kreeg de film niet op de HEMA schijf gebrand, echter op de andere DVD direct. Ik heb in totaal 6 DVD’s verprutst, waarna ik dus andere DVD’s heb gekocht. In één keer goed, terwijl deze DVD’s ook nog goedkoper waren.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat mijn opmerking wordt meegenomen in het productieproces zodat de kwaliteit van de DVD's verhoogd wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door k.rozendal