Klacht: Duurzame vangst verse zeeuwse mosselen

op 03 oktober 2011 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 september kwamen mijn dochter en haar vriend mosselen eten, alleen mijn dochter en ik lusten het, Ik had een extra grote verpakking (3 kilo) mijn man had ze allemaal schoongemaakt en nagekeken, was allemaal goed, 3 mosselen weggegooid, 4 minuten (zoals op verpakking staat) gekookt met witte wijn enz volgens recept, maar wat gebeurt er ging aan tafel GEEN 1 mossel open, we konden alles weggooien, en het kostte 9,95 euro. Albert Heijn let niet alleen op de kleintje, wij ook. en het was goed balen die avond, hopelijk begrijpen jullie dat. (trouwens mijn dochter had ook een klacht ingediend maar nooit wat vernomen van jullie)Wij zijn een klant die iedere dag komen, hoop dat zo te houden. Vriendelijke groeten Channa Molenaar.

Gewenste Oplossing:

De keus is aan jullie!!!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Phaedra