Klacht: Dutchfone is onbereikbaar en onvindbaar op internet???????

op 18 oktober 2011 over dutchfone.nl in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is dat ik ongeveer 10 maanden geleden een Blackberry Torch 9800 heb gekocht via Dutchfone.nl en dat mijn toestel nu continue de batterij leeg trekt en als hij het doet continue blijft hangen. Ik zou dus gebruik willen maken van mijn garantie van 1 jaar na aankoop maar nu blijkt dat ik Dutchfone.nl niet meer kan vinden en dus mijn garantieclaim ook niet kan aanmelden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het zeer prettig vinden als de garantie die eigenlijk ook fabrieksgarantie is, wordt overgenomen door Blackberry. Maar ook op hun site is niets te vinden hoe je een garantieclaim kunt aanmelden. Ook is er geen telefoonnummer waarop ik Blackberry kan bereiken.

Alle klachten die gemeld zijn door nsprokholt