Klacht: Dutch Glories, ARTIKEL NOOIT ONTVANGEN, OOK NA BELOFTE GEEN GELD TERUG!!

op 13 oktober 2016 over Dutch Glories in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dutch Glories, pracht spullen, modieus en goedkoop. Klinkt ideaal, maar is het dat wel?
Helaas, Dutch Glories is helemaal geen winkel, ze leveren namelijk niks.

Wanneer je de site van Dutch Glories bekijkt staat de optie klachten al in hun menubalk. Verder valt er niets over het bedrijf te vinden. WEES GEWAARSCHUWD, BESTEL HIER NIET!! Dutch Glories = Geld weg!

Mijn verhaal:
Na op 6 juni een ontzettend leuke bikini te hebben besteld liet de bezorging op zich wachten. Nadat het te lang duurde ben ik gaan mailen. Na 5 mails kreeg ik een algemene mail terug aan alle klanten dat ze problemen hadden. De oplossing was wachten op het product, of je geld terug. Ik koos voor mijn product. Wederom kwam deze niet. Meerdere malen gemaild en gebeld, er uiteindelijk toch voor gekozen mijn geld terug te laten betalen. Maar ook dit gebeurt niet, we zijn maanden verder waarin ik heb getelefoneerd, gemaild en klachten heb ingediend. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld niet ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug, zoals ze beloofd hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dutch Glories over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ameweijers