Klacht: Dus NIET sterk in de samenleving

op 30 april 2017 over Kwintes in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kwintes noemt zich een professioneel bedrijf, maar het personeel is daar verre van. Hebben ze die mensen van de straat geplukt? Zo kan IK zelfs met mijn depressieve suicidale borderline kop een woonbegeleider zijn. Of kregen ze ze bij een volle spaarkaart? Of 2 voor de prijs van 1? DAMN wat een cutzooi. Ben je niet depressief? Dan word je het wel. Ze zijn er niet als je ze nodig hebt maar ze zeiken wel om onzin. OMG JE HEBT GEEN DAGBESTEDING. ja maar ik ben depressief en ala ik de deur uit ga spring ik voor een bus. JA MAAR JE MOET WEG HIER DAGDELEN. het liefst ben ik altijd weg. Cut kwintes is cut. Onprofessioneel en waardeloos. Ik zit nog liever ondergedoken in het achterhuis dan dat ik hier zit.

Bye biichhh

Gewenste Oplossing:

Als kwintes faillier gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kwintes over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Borderlein