Klacht: Doorzenden post bij verhuizing

op 11 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half mei heb ik een adreswijziging door gegeven met het verzoek om post van J.P van der Jagt Chrysantenstraat 30 1431BN aalsmeer door te naar Dorpsstraat 49 1431CA Aalsmeer. Tot op heden heb ik op dat adres nog steeds geen post ontvangen. Ik maak mij hierover ernstige zorgen omdat er belangrijke post niet aankomt en voor mij grote gevolgen kan hebben. Graag wil ik dat u hier actie opneem zodat ik geen schade ondervind .
In afwachting van uw antwoordt,
Mvg, Joop van der Jagt

Gewenste Oplossing:

Graag snel antwoord hoe dit kon gebeuren
'S.vp. Graag snel actie.

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Helaas kunnen we niet direct op alle klachten reageren. U kunt hiervoor het best contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door Joepie01