Klacht: door fout dhl heb ik niet mijn pakket gehad vandaag

op 16 juni 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ben de hele dag thuis, speciaal vrij genomen voor het pakket, wat zie ik tot mijn verbazing staan adres gesloten terwijl ik de hele tijd thuis ben. dan ga je opbellen ,dan krijg je te horen dat het pakket bij een andere route is gezet.en vandaag niet meer afgeleverd wordt. ik heb dat pakket vandaag nodig en niet morgen , door een fout van dhl wordt een leuke dag vooreen kleine meid verpest dankjewel dhl voor het verpesten van de mooie dag van de kleine meid. ik weet wel dat ik iedereen afraadom nog iets met jullie te verzenden

Gewenste Oplossing:

als het pakket vanavond nog bezorgt wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 juli 2016 om 10:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw,

Uw klacht op deze website heeft te lang geen aandacht van ons gekregen, hiervoor onze excuses. Gezien de plaatsingsdatum van de klacht gaan we deze sluiten. Mocht uw klacht nog van toepassing zijn dan graag deze opnieuw erop zetten. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag.
Met vriendelijke groet,

Carola
namens het webcare team van DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door verjaardagspakket