Klacht: Domeinregistratie wordt niet voor jaar betaald bij SIDN

op 28 september 2016 over Yourhosting in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus 2 domeinen geregistreerd bij Yourhosting en deze na 6 weken overgezet naar een andere hostingpartij. Bij overzetten kom ik erachter dat de einddatum van deze Domeinen bij SIDN niet een jaar later staan maar op 10 november 2016. Ik moet bij nieuwe hosting dus opnieuw betalen voor reeds betaalde domein.

Yourhosting geeft aan dat ze hier niets aan kunnen doen omdat de partij waar zij mee samenwerken dit klaarblijkelijk niet in orde gemaakt heeft. Bovendien moet ik niet ‘zeuren’ omdat ik met lage actietarieven te maken heb gehad.

Te gek en bizar voor woorden. Ze stoppen het geld van hun klanten in de zak (ongeacht of dat een klein of groot bedrag is) en komen de overeenkomst niet na, terwijl van mij verwacht word dat ik dat wel doe.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de ongenoten maanden van november '16 tm augustus '17 teruggestort krijgen op mijn bankrekening! Yourhosting heeft immers niet geleverd wat ik mocht verwachten. Ik heb ondertussen bij de nieuwe hostingpartij opnieuw betaald voor de domeinen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yourhosting over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Yourhosting in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Yourhosting een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Yourhosting

Heeft op 05 oktober 2016 om 10:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 18 januari 2017 om 09:52 geantwoord

Jullie bedriegen de boel! Bij afsluiten van een contract moeten jullie deze informatie geven en mensen niet in de veronderstelling laten dat er voor een jaar betaald is terwijl dat niet het geval is.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge Kaman