Klacht: dokter bots uit heerlen

op 05 oktober 2011 over Huisartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 9 julie had ik bloed in de urine dus ging ik naar mijn huisarts toe, deze nam twee urine monsters en zij mij dat dat schoon was, op mijn vraag waar dat vandaan kwam en of dat bloedverlies geen kwaad kon, antwoorde hij dat vrouwen ook elke maand bloed verlies hebben. begin september moest ik elke 5 minuten plassen veel pijn en er kwam alleen maar bloed, heb toen zelfstandig een afspraak met de uroloog van het zieken huis in heerlen gemaakt en die constateerde 3 poliepen in de blaas waaraan ik geopereerd ben geworden.
mijn vertrouwen heb ik in deze arts opgezegd, heb een nieuwe arts aangevraagd, maar alle artsen weigeren mij als patient op te nemen i.v.b.m sollidariteit en of mijn praktijk is overvol.

Gewenste Oplossing:

de dokter van der plas naast mijn deur, maar die weigerd mij ook

Alle klachten die gemeld zijn door wilcop