Klacht: Doet het niet

op 22 maart 2020 over Fujifilm in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 1,5 jaar kijn instax 9 niet gebruikt te hebben er weer eens n foto mee willen maken. Nu blijven de lampjes op de voorkant knipperen en kan ik er geen foto’s meer mee maken. Al die toijd is de camera netjes opgeborgen geweest en is hij nog nooit gevallen.

Gewenste Oplossing:

Als de camera het weer doet of ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fujifilm

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fujifilm nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanne_x__