Klacht: discriminatie, hardhandig aangepakt

op 12 juli 2016 over Duinrell in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

1. voordat ik in het zwembad zat werden mijn vrienden en ik al gewaarschuwd door een beveiliger (naam: supervicor pieter) we zijn toevallig allemaal Marokkaans en toevallig werd mijn groepje alleen gewaarschuwd. 1 uur later waren er een paar jongens die een beetje druk waren en werden weggestuurd entoen werd ik door de security (die mij ook waarschuwde aan het begin) bij hun gezet en werd ik ook weggestuurd terwijl ik die groepje niet eens kende en toen ik daar iets van wou zeggen werd ik hard handig aangepakt waar ik nog blauwe plekken aan heb overgehouden.

met vriendelijke groet,
mohamed amezian

Gewenste Oplossing:

ik vindt dat supervisor pieter ontslagen moet worden of op z'n minst mij moet vergoeden voor het hardhandig aanpakken waar ik blauwe plekken aan heb overgehouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Duinrell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Duinrell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mootje3008