Klachten over Diana Gabriels Verweijen

Lees meer >

70% van alle klachten opgelost. Nog 26 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

70%
24 klachten gemeld
1 openstaande klachten
6 klachten in behandeling
17 klachten opgelost
3.4 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Even in het kort.. Operatie gepland, 15min voor operatie (natuurlijk al aanwezig daar) wordt het afgezegd. Daarna een hoop loze beloftes, vraag iedere keer of dat ik ALSJEBLIEFT gebeld kan worden door diana of joanna, maar dat is teveel gevraagd. Om me zogenaamd... Lees meer

Ik heb afgelopen jaar heel hard gewerk mijn geld gespaard 4500 euro voor een lipofiling van de billlen. Ik was vrij snel ontereden over het resultaat dat heb ik toen een gegeven toen de hechtingen eruit werden gehaald vervolgens heb... Lees meer