Klachten over Diana Gabriels Verweijen

Lees meer >

64% van alle klachten opgelost. Nog 33 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

64%
17 klachten gemeld
1 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
11 klachten opgelost
2.6 /10
11 stemmen
11

Tijdslijn

Maagband na 6 maanden verwijderd

Klacht van op 20 oktober 2018 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

NIET OPGELOST - GEEN REACTIE 6 maanden geleden heb ik een maagband laten plaatsen, de eerste 2 maanden zonder enig effect. Na het bijvullen van de maagband begon ik langzaam gewicht te verliezen. Dit heeft 1 maand geduurd en daarna begonnen... Lees meer

Omschrijving van de klacht: De klacht is tweeledig. Ten eerste betreft het de kwaliteit van het resultaat en ten tweede het verloop van de nabehandeling door Dr. C. de Mahieu. Resultaat: Voor wat betreft de billen ben ik zeer tevreden. Dat ben ik... Lees meer

Dit is het mailtje wat ik al een lange tijd geleden heb gestuurd. Daarna meerdere malen gevraagd om mij terug te mailen, maar ik word gewoon genegeerd! Ook via Instagram proberen te benaderen, maar geen reactie. Mijn probleem staat beschreven... Lees meer

Te grote borsten

Klacht van op 05 augustus 2018 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

Ik ben op 31december geholpen aan een bortvergroting met een borstlift Er werd mij verteld dat ik op een 80d i Uit zou komen . Ik had de eerste operatie al afgezegt omdat diana er 400 cc in wilde di Oen maar de... Lees meer

medische misser

Klacht van op 02 augustus 2018 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

Er is mij een gastric sleeve aangemeten bij de praktijk van mevrouw gabriels, terwijl dit niet de goede optie voor mij is geweest. Ik ben een jaar lang bezig geweest met reflux klachten, weinig tot niet kunnen eten, en alle... Lees meer

Zeer pijnlijke borsten

Klacht van op 04 februari 2018 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

Ik ben 10 mei 2016 geopereerd door dokter roosenburg inmiddels failliet. Heb een prothese wissel ondergaan €3600,- betaald. 3 weken na mijn operatie voelde ik wat knappen in mijn borst erg veel pijn tot heden. Ben in die zelfde week nog terug... Lees meer