Klachten over Diana Gabriels Verweijen

Lees meer >

66% van alle klachten opgelost. Nog 41 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

66%
9 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
6 klachten opgelost
2.2 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Geld teruggave mentor

Klacht van op 06 maart 2020 over Diana Gabriels Verweijen in de categorie Beauty & Wellness

15 juni 2017 heb ik een borstvergroting ondergaan via kliniek Diana gabriels super tevreden 2 jaar later 2019 januari kreeg ik klachten super moe pijnlijke borst en werd mega groot super groot verschil met mijn linkerborst ik ben naar... Lees meer

tot 2x toe geopereerd aan lipostuctie rondom buik en rug. 1ste x is er zo goed als niks weggehaald en wat er wel is weggehaald heeft geresulteerd in hobbels en bobbels, ongelijke heupen etc.. toen ik met die klacht kwam wilden... Lees meer

Omschrijving van de klacht:De klacht is tweeledig. Ten eerste betreft het de kwaliteit van het resultaat en ten tweede het verloop van de nabehandeling door Dr. C. de Mahieu.Resultaat: Voor wat betreft de billen ben ik zeer tevreden. Dat ben ik... Lees meer