Klacht: ‘We hebben u gemist

MVL3580 op 19 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een brief in de brievenbus met ‘we hebben u gemist’ terwijl ik had afgesproken het pakket op een plek bij het huis te zetten (specifiek in een blauwe kist). Het pakket lag er niet en dw QR-code werkt niet, want er is blijkbaar geen pakket te bekennen. Kan tevens nergens contact opnemen met DHL behalve een robot die het niet snapt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakketten volgende keer op de afgesproken plaats bij het huis of een geldige code km te kijken waar die is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 jaar geleden - Goedemiddag. Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat het pakket niet op de afgesproken plek is geleverd. Ik begrijp dat de blauwe kist veilig (niet te zien vanaf de openbare weg) staat en het pakket hier droog in kan staan? Is de kist ook goed te vinden voor de bezorger? We ontvangen graag het zendingsnummer van het pakket en uw postcode huisnummer. Het briefje met de QR-code is voor mij helaas ook onduidelijk. Wilt u de bezorgcode voor de zekerheid doorsturen? Het kan zijn dat het briefje niet is gekoppeld aan het pakket. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jim DHL Parcel Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 19 januari 2022 om 09:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. De contactgegevens vindt u op dhlparcel.nl onder het kopje ‘Support’.

Met vriendelijke groet,

Mick
DHL Parcel E-Care

Alle klachten die gemeld zijn door MVL3580