Klacht: Slechte service

Aloysia98 op 17 oktober 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de zoveelste keer maak ik nu mee dat DHL claimed mijn pakket geleverd te hebben. Echter ontvang ik ze, met geluk, pas dagen na hun claim of met pech helemaal niet. De klantenservice kent mijn zendingsnummer telkens niet waardoor ik niet geholpen wordt. In plaats van verder kijken naar de mogelijkheden hangen ze gelijk de telefoon op. Ondertussen blijf ik mij af vragen waar mijn pakket is en waarom ze het niet gewoon netjes aangeven.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als DHL haar fouten herkent en het netjes afhandelt. Dus in plaats van op te hangen naar een oplossing te zoeken. Of gewoon het netjes melden als het niet lukt om het pakket op de dag en/of tijd te kunnen leveren. Ik ben echt geen onredelijk mens, ik verwacht gewoon eerlijkheid en meewerking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van

2 jaren geleden - Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp uit uw bericht dat u de verzender bent van de pakketten, klopt dat? Zou u in dat geval de traceernummers en/of casenummers van de zendingen waar dit over gaat kunnen sturen? Ik zal dan even kijken wat ik voor u kan doen. Met vriendelijke groet, Judith DHL Parcel Webcare

Reactie van de melder van de klacht Aloysia98

2 jaren geleden - Ik ben niet de zender maar de ontvanger. Mijn traceernummer is 3STAL0001984207. Echter is het zojuist van bezorgd naar dat het op een van jullie cityhub locaties is. De chat functie stuurt mij naar de klantenservice(telefonisch) en daar wordt er tot 2x toe opgehangen. Dit lijkt mij niet hoe je met mensen om gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 17 oktober 2020 om 11:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Ik zie dat er 15-10 sprake is geweest van een scanfout. Er is gemeld dat de zending bezorgd was, terwijl dat niet het geval was. Daarna is de zending opnieuw gesorteerd. Nu gaat de zending vandaag weer in levering en kunt u dit vandaag tussen 14:00 - 18:00 verwachten.

Met vriendelijke groet,

Marlijn
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Aloysia98