Klacht: Luie chauffeur

Demi Oldejans op 19 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in een flat in Meppel, de chauffeur belde bij mij aan en ik heb de deur voor hem open gedaan. er zit een lift in ons appartementencomplex dus de trappen hoeft hij niet te nemen. Toch worden steeds alle pakketjes bij het eerste adres waar hij moet wezen afgeleverd. Nu kan ik weer achter mijn eigen pakket aan gaan terwijl ik gewoon thuis ben, en de chauffeur niet eens bij mijn deur is geweest.

Gewenste Oplossing:

Volgende keren een goede levering van dhl. Het is elke keer bal met ze.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 jaar geleden - Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw pakketjes vaak worden aangeboden bij de buren, terwijl u zelf ook thuis bent. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Goed dat u dit bij ons meldt. Heeft u voor mij de betreffende zendingsnummers waarbij dit is gebeurd? Dan kijk ik graag voor u na of het om dezelfde bezorger gaat. Ik ontvang daarnaast graag ook nog uw postcode ter controle. Het zendingsnummer kunt u vinden op het label onder de barcode en het begint vaak met 3S, JVGL, JJD of bijvoorbeeld CY. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Sam DHL Parcel E-care

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 19 januari 2022 om 09:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. De contactgegevens vindt u op dhlparcel.nl onder het kopje ‘Support’.

Met vriendelijke groet,

Mick
DHL Parcel E-Care

Alle klachten die gemeld zijn door Demi Oldejans