Klacht: Levering

Mariondick op 14 oktober 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al vele malen gebeurt dat pakket niet bezorgd wordt. Zogenaamd niet thuis, terwijl er wel iemand is. Bezorger kijkt alleen op navigatie en niet verder. Nu weer een pakket zelf ophalen in een winkel.

Gewenste Oplossing:

Als bezorgers van DHL een pakket eens een keer bij de voordeur aflevert. En niet zomaar meldt als hij het niet snel kan vinden dat je niet thuis was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van

2 jaren geleden - Goedemiddag. Wat vervelend dat uw zending niet geleverd is bij u. Ik kijk graag even met u mee naar dit voorval. Heeft u hiervoor het zendingsnummer van het pakket waar dit over gaat? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Emiel

Reactie van de melder van de klacht Mariondick

2 jaren geleden - Pakket nummer is 3SNK3720018801, maar deze ga ik vandaag wel ophalen op afhaalpunt. Ik zou wel graag dat betreffende chauffeur aangesproken wordt op de gang van zaken.

Bericht van

2 jaren geleden - Goedemiddag, Bedankt voor uw zendingsnummer. Klopt het dat u voor deze zending 2x een niet thuis melding heeft ontvangen? Was u op beide momenten wel thuis? Daarnaast ben ik benieuwd of de chauffeur wel of geen briefje door de bus heeft gedaan. Ik hoor graag van u zodat ik de klacht op de juiste manier door kan zetten. Met vriendelijke groet, Eline DHL Parcel Webcare

Reactie van de melder van de klacht Mariondick

2 jaren geleden - Zoals altijd bij ons adres, geen kaartje in de bus gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 14 oktober 2020 om 11:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor uw aanvulling op uw eerdere berichten. Uw klacht is doorgezet naar de leidinggevende van de bezorger in kwestie. Dit zal absoluut besproken worden en u mag er vanuit gaan dat dit niet meer zal gebeuren. Mocht u desondanks toch nog tegen problemen aan lopen horen wij het graag van u.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Kayley
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Mariondick