Klacht: Berzorger geeft niet thuis aan, terwijl ik gewoon thuis zit te wachten.

steqhan op 19 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakketje zou in de middag binnenkomen, maar de bezorger doet zijn deur open, doet hem weer dicht en rijdt weg. In mijn mail het bericht dat ik mijn pakketje op een DHL ophaalpunt kan afhalen. Een uur eerder nog een pakketje van POSTNL binnengekregen, dus het ligt niet aan mijn bel OID. Is ook al meerdere keren met DHL voorgekomen, dus vandaar nu een klacht.

Bestelnummer: 3SALPK772324601
Postcode: 4811RD

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn klacht echt verwerkt wordt. Op de DHL website krijg ik een standaard uitleg dat ik mijn pakketje dan maar op het DHL servicepunt op moet halen maar daar ben ik ook een half uur mee kwijt. Onacceptabele service zo, daar betaal ik mijn verzendkosten niet voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 jaar geleden - Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat een vervelende situatie zeg. Ik begrijp dat dit ook vaker voor is gekomen. Heb je hier misschien meer voorbeelden van? Dan kan ik dat als één klacht doorsturen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Judith DHL Parcel E-care

Reactie van de melder van de klacht steqhan

1 jaar geleden - Beste Judith, Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb alleen deze keer nog van een aantal maanden terug, omdat ik mijn mailbox heb opgeruimd. 3SBDL11515939 Zelfde situatie. Met vriendelijke groet, Stephan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 19 januari 2022 om 09:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht en de gegevens. Uw klacht is doorgezet. Ik verwacht normale leveringen in de toekomst. Excuses. Meld dergelijke dingen altijd direct bij onze Klantenservice.

U kunt overigens meestal nog kiezen voor een nieuwe thuislevering via: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorging-wijzigen.

Met vriendelijke groet,

Mick
DHL Parcel E-Care

Alle klachten die gemeld zijn door steqhan