Klachten over DHL

Op deze pagina kunt u uw klacht melden over DHL Parcel en DHL E-commerce. Lees meer >

99% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Koeriersbedrijven en post

99%
2466 klachten gemeld
7 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
2455 klachten opgelost
3.2 /10
980 stemmen
980

Compliment van Dinneke op 08 juli 2020 over DHL

Hallo , volgens verzender is het pakket toegekomen in Nederland . wil dit zeggen dat het dan geblokkeerd is door de douane ? zou dit kunnen , krijg ik hier een bericht van ?

7

Compliment van GKalloe op 01 juli 2020 over DHL

Pakketje ontvangen! Klacht is heel snel opgelost. Hartstikke bedankt!

10

Compliment van fienboerman op 01 juli 2020 over DHL

Bedankt voor de snelle reactie! Vervelend hoe het is gegaan, maar dat is nu niet anders.

10

Compliment van nannyriemersma@gmail.com op 30 juni 2020 over DHL

Prima, wil ik wel hoen wanneer het pakje bij mij opgehaald wordt, bij voorbaat hartelijk dank!

9

Compliment van Elsa089 op 29 juni 2020 over DHL

Dank voor de snelle reactie. Hopelijk komt het niet meer voor.

8

Compliment van In tranen. op 27 juni 2020 over DHL

Is oké ze kunnen er verder ook niets aan doen dan de persoon erop aan spreken.

8

Compliment van Delairo op 24 juni 2020 over DHL

Ik heb niks ontvangen waar ik de pakket op kan halen. Anders had ik het allang opgehaald. Maar bedankt. Nu weet ik dat het terug gestuurd is.

7

Compliment van TIS123456 op 24 juni 2020 over DHL

In ieder geval dank voor dit bericht. Wel had ik het op prijs gesteld deze info te krijgen zonder klacht.nl in te hoeven schakelen. Neemt niet weg dat het pakket veel te laat bezorgd is en dat is op dit adres helaas geen uitzondering met pakketten via DHL.

7

Compliment van helle045 op 23 juni 2020 over DHL

Goedemiddag,
Ik was niet zeker of de klacht ook via deze weg bij DHL terecht zou komen, vandaar dat ik er vandaag ook rechtstreeks contact over heb gehad. Dank dat het wordt opgepakt.
Groet, J. Hellemons

9

Compliment van Rekked op 22 juni 2020 over DHL

Beste Harald,

Vergissen is menselijk en bedankt voor de uitleg. Ik hoop dat pakketten vandaag te ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Mark

7

Compliment van piet00 op 19 juni 2020 over DHL

Ik hoop dat het in de toekomst niet meer gaat voorkomen

8

Compliment van ZORRO12345 op 19 juni 2020 over DHL

pakket is bezorgd
dank u wel

8

Compliment van Eva8 op 18 juni 2020 over DHL

Ja dit was mijn bedoeling. Dat de postbezorger zelf erop wordt aangesproken dat dit niet de normale gang van zaken is. Het pakketje had zomaar breekbaar kunnen zijn. Of ik had het pas weken later gevonden. Dus fijn dat dit is doorgezet.

7

Compliment van Walvisboek op 15 juni 2020 over DHL

Bedankt voor de snelle reactie,

m.v.g.
P. Dekker

8

Compliment van Radarlove op 15 juni 2020 over DHL

Ik hoop dat de Cigo er op aangesproken word, dan ben ik pas echt tevreden.

7

Compliment van Heijboer op 20 juni 2020 over DHL

De eene bezorger weet het adres wel te vinden de andere niet schijnbaar.

7

Compliment van Theodiny op 12 juni 2020 over DHL

Tja dan hebben ze hun eigen systeem niet in orde,bedankt

9

Compliment van Mevrouw A. Bergsma op 10 juni 2020 over DHL

Dank voor snelle en positieve beantwoording.

8