Klacht: Delft eerst te vroeg en toen te laat

op 05 oktober 2017 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 oktober jl. was ik in Delft bij de halte Michiel de ruyterweg. Hier was de bus van 22:55 te vroeg. Waarop de bus van 23:31 niet op is komen dagen. Dit heb ik als uitermate vervelend ervaren. Ik wil een keer rekenen op bus 37. Ik raad ten Veolia ten zeerste aan om het voorbeeld van HTM te volgen. Voorlopig geen Veolia meer voor mij. Ik reis wel 10 min extra zodat ik in ieder geval garantie heb dat de bus op tijd is of überhaupt komt.

Gewenste Oplossing:

Als de bus op tijd komt. Dat houd in ook niet 7 min te vroeg. Begrijp het nut niet van tijdstippen aangeven dan. Zelf heb ik er begrip voor als de bus bij sommige haltes wacht zodat hij op tijd rijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia Transport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia Transport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Student TU Delft