Klacht: Deel van bestelling niet ontvangen

op 30 mei 2020 over vidaXL in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik ben nu een week of 6 aan het wachten op een deel van mijn bestelling. Ik had palletkussens besteld en betaald en binnen een week kreeg ik deel 1 de zitkussen binnen maar deel 2 de rug kussen heb ik tot op heden niet ontvangen. Meerdere keren contact gehad en ze gaven aan dat dit ergens on het magazijn moet liggen en dat ze ermee bezig zijn. Dat is nu al weer 2 weken geleden. In de laatste 2 weken kan ik ook niet meer op mijn account en het lijkt er op dat ze dit hebben verwijderd want als ik wachtwoord vergeten ben aan vinkt krijg ik geen mail om mijn wachtwoord te wijzigen. Ik kan ook op geen enkele manier contact met ze krijgen en weet nu niet wat te doen. Graag hoop ik dat jullie wat ermee kunnen doen.

Mvg Roy Janssen

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon te horen krijg of ik mijn kussen nog krijg of niet en dat ik dus anders mijn geld terug krijg van de hele set want ik kan niets met 1 deel natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar vidaXL over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]