Klacht: Deel pakket zoek

op 02 december 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25-08 een hengel en molen gekocht in belgie, particulier. Bij ontvangst pakket kreeg ik alleen het doosje overhandigd met daarin de molen, geen hengel. Na contact met de verkoper bleek hij alles aan elkaar vast gemaakt te hebben, maar de koker met daarin de hengel mist.

Gewenste Oplossing:

Mij schadeloos stellen voor wat betreft de hengel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw Sattler, Uit uw bericht begrijp ik dat een deel van een zending niet bij u is aangekomen. Ik kan me voorstellen dat u hierover zeer teleurgesteld bent en bied u hiervoor gelijk mijn oprechte excuses aan. Klopt het dat het twee losse pakketten waren die aan elkaar vast waren gemaakt en dat de doos met de hengel niet aanwezig was bij aflevering? Om een goed beeld te krijgen van deze situatie en om te kijken wat ik hierin kan betekenen, ontvang ik graag zoveel mogelijk details over de wijze van verzending en hoe u dit heeft aangetroffen. In afwachting verblijf ik. Met vriendelijke groet, PostNL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 08 december 2016 om 13:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Sattler,

Recent hebben wij u een herinnering gestuurd over het aandragen van aanvullende informatie. Helaas hebben wij deze informatie nog altijd niet van u mogen ontvangen. Wij beschouwen uw vraag daarom als afgehandeld en uw melding als afgesloten.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u in de toekomst vragen of klachten hebben over de dienstverlening van PostNL, dan kunt u contact opnemen via postnl.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Vjs