Klacht: Deed de deur niet open en reed door

op 26 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag maandag 26 september rond 07:36 lijn 5 op de koningin emmaplein richting station Maastricht stopte de bus voor mijn neus maar hij deed de deur niet open terwijl hij mij zag. Vervolgens is hij maar verder gereden zonder mij en dankzij hem kon ik niet op tijd zijn op het station en heb ik de trein gemist. Ik weet niet waarom hij dat deed, misschien omdat ik een chinese vrouw ben en hij racistisch ?!

Gewenste Oplossing:

Ik eis een vergoeding want ben door hem te laat op mijn werk! Het kan mijn baan kosten! En de chauffeur moet flink op zijn neus getikt worden !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Boos