Klacht: de zondag

op 07 mei 2017 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al geruime tijd probeer ik de bezorger van het reclamepakket aan het verstand te brengen dat ik absoluut niet wil dat er op zondag een reclamebundel in de bus wordt geschoven. Sowieso geen post op zondag. Doordeweeks is de bundel welkom, vandaar dat ik geen sticker op de bus doe. Voorheen hadden we hier in de buurt (Ouderhoek) geen last van bezorging op zondag.
Ik heb al geprobeerd om elke zaterdagavond de postbus af te dekken met een vuilniszak en met opschrift “Gelieve niet op zondag te bezorgen !!”. Desondanks werd het toch bezorgd en in de bus van de voordeur geduwd en lag het in de gang. Dus dat werd gleuf in voordeur afplakken.
Ik word hier zo langzamerhand erg boos om. Een keer vergeten om af te dekken of af te plakken en het ligt er weer. Mag de zondag niet meer gerespecteerd worden?
Ik hoop dat er iets aan gedaan kan worden, benadering bezorger of wat dan ook, want anders zie ik mij genoodzaakt om alsnog een sticker op de bus te plakken. Dan maar geen folders meer.

Alvast mijn dank.
Met vriendelijke groet
Sil Heetveld

Gewenste Oplossing:

Als het pakket niet meer op zondag wordt bezorgd

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 08 mei 2017 om 12:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Heetveld,

Hartelijk dank voor uw melding. Onze bezorgers mogen op zondag, maandag en dinsdag tot 20:00 verspreiden. Onze opdrachtgevers (de winkels) zijn op de hoogte van onze bezorgdagen en hebben deze medebepaald. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de folders, zoals de ingangsdatum van een actie.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Spotta

Alle klachten die gemeld zijn door zondagsrust