Klacht: de man is BEZIG MET OPLICHTERIJ!!!

op 02 juli 2016 over Outlet Maas en Waal in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

deze mensen hebben meerdere namen , deze bedrijf is van de zelfde wie die andere Kymlin boedels firma hebt.

Ik heb een aanbetaling gedaan voor een puffertjes kraam , na dat hij heb me 10 keer gezegt dat ik kan het meenemen met rijbewijs B. Ik wou dat cheken , maar de man wordt helemaal agressief in worden , en hij stuur me mailen waar hij me zwaar zit te dreigen dat als ik deze niet koop , hij stuur me de deurwaarder.

HIJ VERKOOPT DINGES OP BASIS VAN OPLICHTING!

SCANDALIG!

Gewenste Oplossing:

Zijn meerdere klachten over deze persoon , ik wil mijn geld terug , en ik wil ook dat iedereen zijn geld terug kregen.

En , ik denk dat moet een beetje gevangenis ook voor wat hij doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Outlet Maas en Waal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Outlet Maas en Waal in behandeling genomen

Bericht van Kimlyn boels te Tiel

3 maanden geleden - wij eissen rectificatie wij kennen dit bedrijf solaris klus bedrijf niet wij hebben nooit geen zaken gedaan met deze man. wij verkopen geen puffertjes kraam wij verkopen alleen maar meubels . en dat deze man gefrustreerd is omdat hij slechte naam heeft in de google hoeft hij nog niet andere mensen slecht te maken . wij komen altijd onze afspraken en betalingsverplichtingen na . dat u iets heb met puffertjes kar is niet bij ons . wij verkopen meubels en geen puffertjes karren. wij eissen dan ook rectificatie van solaris klus bedrijf uit purmerend die in de google hele slechte naam heeft . wij kennen hem niet en nooit geen zaken met deze meneer of mevrouw gedaan . als hij geen rectificatie plaats met een exusses zullen wij voetstoot aangifte doen van laster en smaad .en onze advocaat opdracht geven om een procedure te starten wij kennen deze man niet en hebben nooit geen zaken gedaan met diyt bedrijf WIJ ZIEN DEZE KLACHT DAN OOK ALS OPGELOST

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Outlet Maas en Waal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Outlet Maas en Waal

Heeft op 02 juli 2016 om 22:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij weten niet wie u bent .
en wij weten niets over een puffertjes kraam.
wij verkopen meubels en u naam solaris klusbedrijf komt niet voor in onze administratie voor.
Wij worden door u en u bedrijf solaris klusbedrijf onterecht uitgemaakt voor oplichters en oplichter. en met de firma kymlin hebben wij niets te maken kennen wij ook niet.
Wij hebben niets te maken inzake oplichting wij eissen van deze firma solaris klusbedrijf rectificatie . en exusus en het weghalen van deze onterechte klacht en beschuldigingen
wij verkopen meubels geen PUFFERTJES kraam.
WIJ ZIEN DEZE KLACHT ALS OPGELOST DIT IS EN WAS GEEN KLACHT MAAR EEN VALSE BESCHULDIGING EN SMAAD EN LASTER .

Bericht van

3 maanden geleden - Beste Robin, ik heb alle documentatie over deze bedrijf , graag wil ik je in prive alle documenten, die kan bewijzen dat ik recht spreek. Alle telefoon berichten en mailen , dan kan je het zien dat deze bedrijf is zelfde met die Kymlin , nogmaals de mensen zijn erg gevaarlijk , dreigen via de sms en mail. Ik heb geen reden om iets te zeggen wat niet waar is. Trap aub niet in. Ik wacht szm een mail waar kan ik alle informaties door geven , op deze moment zijn we meer mensen wie willen een oplossing in de betrokken situatie. Ik heb alles wat nodig is om dat te oplossen. Ik heb zelf ook een advocaat ingeschakeld. Graag een antwoord.

Bericht van

3 maanden geleden - Hier is de eerste bewijs : http://www.kimlynboedels.nl/ Kan je het zien . Graag een antwoord.

Heeft op 28 juli 2016 om 21:29 geantwoord

Beste , ik dacht dat jullie echt iets gaan doen over. Deze mensen blijven oplichten en dat is niet normaal. Ik wil mij geld terug wat heb ik voor niks betaald. Ik hoop dat u mee akkoord bent. Ik zag nog een opgelichte iemand. Graag een reactie terug.Gr, solaris

Alle klachten die gemeld zijn door