Klacht: De display geeft na circa 15 Km niets meer aan moet dus zonder ondersteuning verder fietsen

op 10 juli 2017 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Reactie van de melder van de klacht Willehelmien

11 maanden geleden - Ik heb acht weken geleden een Gazelle gekocht hij staat nu al voor de tweede keer bij de fietsen zaak de onder steuning .valt steeds uit IK Ben er niet over te speken ik Ben er een beetje Klaar mee ik wil een Nieuwe of anders mijn geld terug maar Daar beginnen ze niet aan ze moeten eerst Kijken of ze het zelf kunnen op lossen ik zou vandaag wat Horen hoe het er voor staat maar weer af wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willehelmien