Klacht: Dagje uit

op 29 april 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het invoeren van nummer 15 van de 18 kortingscodes (wat natuurlijk al niet gebruiksvriendelijk gemaakt is) kan ik geen codes meer invullen terwijl er nog staat u kunt nog 3 codes toevoegen. Ik wil alle 18 codes toevoegen dus bij het teruggaan naar de laatste pagina ben ik alle ingevulde codes kwijt en kan ik deze niet meer gebruiken.
Erg jammer! en ik heb er niks meer aan waardoor ik me kapot erger aan Jumbo.
Ik heb het idee dat dit gedaan wordt om te ontmoedigen zodat je maar met minder korting akkoord gaat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn 18 kortingscodes terug heb a 2,50 is 45 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kristel Held